Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، در این نشست که با حضور دکتر رئیسی معاون تسهیلات و مهندس شهامی معاون پشتیبانی صندوق برگزار شد، دکتر محمدی به بیان گزارشی از اهم اقدامات انجام گرفته صندوق طی چند ماه گذشته پرداخت و عملکرد صندوق در حوزه های تسهیلات و کمک به بهبود شرایط رفاهی دانشجویان را تشریح کرد.

محمدی همچنین به اقدامات صندوق در جهت تعمیر و تجهیز و بهسازی خوابگاه های دانشجویی اشاره کرد و توسعه و ایجاد ظرفیت های خوابگاهی به ویژه خوابگاه های متاهلی را به عنوان یکی از مهمترین دغدغه های صندوق برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ضمن اشاره به قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده بر حمایت از دانشجویان متاهل تاکید کرد و گفت: یکی از مشکلات دانشجویان متاهل نداشتن خوابگاه متاهلی است تا در کنار همسر خود با فراغ بال بیشتری به تحصیل ادامه دهند ما به عنوان مسئول در تمامی سطوح باید به هر نحوی از این دانشجویان حمایت کرده و برای رفع دغدغه‌های آنها تلاش کنیم و ان‌شاءالله  با سرعت بخشیدن به ساخت و تجهیز خوابگاه‌ها ی متاهلی شرایط را برای فرزندآوری آنان تسهیل نماییم. 

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت(وبدا)، در ادامه نشست، دکتر محمدی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت پیشنهاد داد تا با توجه به ضرورت موضوع با هماهنگی‌های لازم ردیفی تحت عنوان ساخت خوابگاه های دانشجویی به ویژه خوابگاه های متاهلی در برنامه ریزی فصل جدید بودجه برای توسعه خوابگاه های متاهلی در نظر گرفته شود .

در این جلسه دکتر حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت مجلس و دبیر کل مجمع خیرین سلامت، بر همکاری و مساعدت بیشتر جهت ایجاد وتقویت بودجه برنامه‌های حوزه رفاهی دانشجویان وزارت بهداشت تاکید کرد و مقرر شد تقویت ردیف‌های بودجه برنامه‌های این حوزه مورد توجه بیشتری قرار گیرد و برای فصل جدید بودجه بندی پیشنهاد مطرح شده رئیس صندوق رفاه برای ایجاد ردیف ساخت خوابگاه های دانشجویی به ویژه خوابگاه متاهلی با جزییات بیشتری بررسی شود.

منبع: الف

کلیدواژه: خوابگاه های دانشجویی وزارت بهداشت صندوق رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران

رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از ساخت و ساز و کور کردن نمای بصری بوستان‌ها انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، مهدی پیرهادی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی تهران در قالب تذکری با اشاره به بازدیدش از محدوده بلوار کشاورز و بوستان لاله گفت: در دهه‌های مختلف ساخت و سازهایی در فضای بصری بوستان‌ها انجام شده که این فضا را دچار آسیب کرده است.

وی افزود: از جمله این ساخت و سازها می‌توان به بوستان اندیشه اشاره کرد که ساختمان شهرداری منطقه ۷ در آنجا ساخته شد و بخش مهمی از این بوستان را دچار آسیب کرد. در حقیقت نمای این بوستان با این ساخت و ساز از بین رفت. در همان موقع اعلام کردیم که اگر می‌خواهند این کار نامناسب را انجام دهند در کنجی از پارک انجام شود نه در نمای بوستان.

وی ادامه داد: در ابتدای بلوار کشاورز در تقاطع با خیابان حجاب یک حصار کارگاهی ایجاد شده که سالیان سال است که وجود دارد. کمی جلوتر جنب ایستگاه آتش‌نشانی حصار کارگاهی دیگری ایجاد شده که اعلام کردند مشغول ساخت بخش‌های خدماتی برای بوستان هستند و پس از آن نیز بازارچه‌ای قرار گرفته که همگی فضای بصری بوستان لاله را تحت تاثیر قرار داده‌اند.

پیرهادی تاکید کرد: هرگونه ساخت و سازی اگر بخواهد انجام شود باید در کمیسیون ماده ۷ مجوز بگیرد. بی‌تردید نباید نمای بوستان‌ها را کور کنیم. حتی اگر سرویس بهداشتی باشد نباید در جلوی نمای بوستان ساخته شود. همین موضوع باید برای ایستگاه مترو و... نیز رعایت شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران