Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، جلسه بررسی مشکلات دانشجویان گروه علوم پزشکی با حضور علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برگزار شد.

بهروز رحیمی، در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد صندوق رفاه دانشجویان در دو سال اخیر، گفت: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، جامعه یا گروه هدف تقریبا ۳۰۰ هزار نفری تحت عنوان دانشجویان علوم پزشکی را دربردارد و درصدد است که تسهیلات را به موقع در خدمت دانشجویان قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این مدت تلاش شد که از لحاظ فرهنگ سازمانی، ساختارشناسی و بازتعریف وظایف، کارها و برنامه های جدیدی برای صندوق احصا کنیم و متناسب با آن، پاسخگوی جامعه هدف نیز باشیم و در وهله اول بر ارتقای تسهیلات اعطایی به دانشجویان متمرکز شدیم.

رشد قابل توجه منابع وام های دانشجویی در سال ۱۴۰۰

رحیمی افزود: برطبق اساسنامه و قانون مصوب مجلس، در ابتدا باید بر وضعیت معیشت دانشجویان مستعد و بی بضاعت تمرکز می کردیم که مهمترین بخش پرداخت تسهیلات به دانشجویان بود. در سال گذشته منابع رشد وام ها اتفاق افتاد و می توان گفت در سال ۹۹ بیش از چند سال های گذشته، به دانشحویان وام پرداخت شد.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی بودجه سال ۱۴۰۰، رشد قابل توجهی برای وام های دانشجویی پیش بینی شده که میزان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت افزود: در سال گذشته نیز به ۱۰ هزار دانشجوی دستیاری، مبلغ ۱۵ میلیون تومان وام اعطا شد.

وی گفت: با مساعدت وزیر بهداشت و همکاری معاونت توسعه و مجموعه بودجه وزارت بهداشت، قرار است جامعه هدفمان را به ۲۰ هزار نفر برسانیم و طبق برنامه ریزی های سال جاری، برای پوشش ۱۰۰ درصدی تمام دانشجویان دستیاری و دکترای تخصصی برنامه ریزی شده و منابع محقق نیز شده و ثبت نام وام های دستیاری از روزهای آتی آغاز خواهد شد.

بیمه تامین اجتماعی برای دانشجویان دستیاری

رحیمی گفت: یکی از مباحث مهم در حوزه دانشجویان دستیاری، بیمه تامین اجتماعی بود. سایت ما برای پیش ثبت نام بیمه تامین اجتماعی باز خواهد شد تا آمار جامعه هدف را احصا کنیم که چه تعداد دانشجو به این بیمه نیاز دارند، چرا که یکی از مشکلات اساسی دانشجویان در بحث سنوات تحصیلی رفع خواهد شد. 

وی افزود: در بودجه ۱۴۰۰ نیز با کمک مجلس شورای اسلامی منابع کاملی برای بودجه بیمه تامین اجتماعی اتفاق افتاد تا این برنامه را برای دانشجویان دوره دستیاری آغاز کنیم.

تاکید بر تکمیل پروژه های نیمه کاره خوابگاه های دانشجویی

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با تاکید بر تکمیل پروژه های نیمه کاره خوابگاه های دانشجویی با اولویت خوابگاه های متاهلی، گفت: در این مدت بیشترین تعامل را با معاونت دانشجویی داشتیم و دیدگاه ما این است که تفاوت های ساختاری با اهداف مشترک نباید فاصله ایجاد کند و معتقدیم که هر فعالیتی که در صندوق انجام می شود حتما باید خروجی آن به دانشجویان جامعه هدف ما برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1092906 برچسب‌ها وام دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وام دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت بیمه تامین اجتماعی جامعه هدف خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۴۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال