Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: برنامه سال آینده این است که علاوه بر اینکه وام به تمام دانشجویان دستیاری داده می شود، مبلغ این وام نیز افزایش یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهروز رحیمی با اعلام این خبر گفت: یکی از گروه‌های دانشجویی که از نظر کاری و معیشتی در وضعیت سختی به سر می‌برند دانشجویان دوره دستیاری یا رزدینتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه از دانشجویان، دکتری عمومی را به پایان رسانده‌اند و در دوره تخصص مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: جمعیت ۲۲ هزار نفری در وزارت بهداشت در دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی مشغول به تحصیل هستند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اظهار داشت: چند کار برای این جمعیت هدف از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت آغاز شده است که از جمله آن اعطای وام ۱۵ میلیون تومانی به ۱۰ هزار نفر از این جمعیت بود.

وی افزود: تمام این ۱۰ هزار نفر دانشجوی دستیاری برای وام دستیاری ثبت نام کرده و به بانک‌های عامل معرفی شدند. از این تعداد ۶ هزار نفر وام خود را دریافت کرده‌اند و سایر دانشجویان دستیاری نیز در مراحل دریافت وام هستند.

رحیمی یادآور شد: در حال مذاکره با معاونت توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت هستیم تا بتوانیم منابع لازم را برای اعطای وام جهت همه دستیاران (جمعیت ۲۲ هزار نفری دستیاران) تأمین کنیم و به همه آنها وام پرداخت کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد به تمام دانشجویان دستیاری در سال آینده وام ۱۵ میلیون تومانی داده شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اظهار داشت: برنامه سال آینده این است که علاوه بر اینکه وام به تمام دانشجویان دستیاری داده می‌شود، مبلغ این وام نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت دانشجویان دستیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۲۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر احمدوند رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران در نشست خبری این رویداد در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا درباره شائبه توزیع بی ضابطه بُن کتاب در دوره  قبلی نمایشگاه گفت: سیستم توزیع بن کتاب اینطور است که یک مجموعه برای مخاطبان یا کارکنانش مبلغی را درنظر میگیرد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم حداکثر تا بیست درصد از آن مبلغ را اضافه میکند.

وی افزود: مثلاً اگر یک نهاد مبلغ یک میلیارد تومان بن کتاب بخرد، وزارت فرهنگ و اراشد اسلامی هم دویست میلیون تومان به آن اضافه میکند. وی در این باره افزود: این بُن با هدف افزایش سرانه کتابخوانی و خرید کتاب به سازمان‌ها و نهادها اعطا شده است.

احمدوند اظهار داشت: بنابراین تحت عنوان «بُن رایگان» چیزی به نهادها اعطا نشده است، به برگزار کنندگان مبالغ ناچیزی تعلق گرفته که برای تشکر و دیگر فعالیت‌هایشان اما این مبلغ با مبالغی که مطرح می‌شود خیلی فاصله دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد