Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یک تفاهم نامه همکاری میان صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی منعقد شد که براساس آن صندوق رفاه دانشجویان متعهد به پرداخت بخشی از هزینه های خرید خوابگاه جدید دانشجویی و تجهیز فضاهای رفاهی، فرهنگی و ورزشی آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با همراهی حمید رئیسی مدیر بودجه، بهزاد تدین معاون تسهیلات و محمود صمدپور مشاور رئیس صندوق رفاه دانشجویان با دعوت مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی، در این دانشگاه حضور یافته و با رئیس، معاونان و مدیران امور دانشجویی و امورمالی دانشگاه، درباره چگونگی اجرای این تفاهم نامه به گفت‌وگو نشستند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت طی سخنان کوتاهی در این نشست، رویکرد حمایت صندوق رفاه دانشجویان از اداره خوابگاه‌ها در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت را برای اولین بار در تاریخ فعالیت این صندوق ذکر کرد و افزود: امسال بیش از یک صد میلیارد تومان برای بهبود وضعیت و به روزرسانی خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هزینه شد و سقف وام‌های دانشجویی نیز افزایش چشمگیری یافت.

او با تاکید بر اینکه ما امانت دار موقت هستیم، اظهار کرد: امسال رشد خوبی در منابع عمومی و اختصاصی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت داشتیم و منابع مربوط به حمایت از بخش خوابگاه‌های دانشجویی و مسائل رفاهی دانشجویان، برای سال ۱۴۰۰ نیز بهتر خواهد شد.

پس از سخنان رئیس صندوق رفاه دانشجویان، حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از تجربه و حمایت قوی معاون فرهنگی، دانشجویی وزارت بهداشت و مدیران این مجموعه گفت و از حضور وی برای افتتاح خوابگاه جدید دانشجویان پسر دانشگاه که در هفته گذشته انجام شد، تشکر کرد.

او با معرفی کوتاهی از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و اینکه حدود نیمی از دانشجویان این دانشگاه، از اقصی نقاط کشور و بعضا از مناطق محروم، به این دانشگاه آمده و مشغول به تحصیل هستند، گفت: خدمات توانبخشی، سطح سوم خدمات نظام سلامت محسوب می‌شود که با سطوح اول و دوم خدمات (بهداشت یا پیشگیری و درمان) در ارتباط است.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: متاسفانه برغم جایگاه این خدمات در سلامت جامعه، فقط تعدادی از انواع خدمات علوم توانبخشی در کتاب ارزش نسبی ثبت شده و بیمه‌ها نسبت به پوشش آن‌ها اقدام می‌کنند، و به دلیل عدم پوشش اکثر این خدمات، درآمدی از بابت ارائه این خدمات عاید مراکز تابعه دانشگاه نمی‌شود. حتی در مواردی مانند بیمارستان روانپزشکی رازی، وجود نزدیک به ۶۰۰ بیمار روانی آسایشگاهی و اقامت دائم، درآمد این مرکز کفاف هزینه‌های آن را هم نمی‌دهد و دانشگاه باید سوبسید بدهد تا بتواند خدمات مناسب به مظلوم‌ترین قشر بیماران ارائه دهد.

 خانکه درباره پتانسیل و ظرفیت‌های علمی این دانشگاه گفت: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در برخی از رشته‌ها مانند ژنتیک، سرآمد کشور‌های منطقه محسوب می‌شود و در بسیاری از پروژه‌های ملی در حوزه‌های " توانبخشی، رفاه و سلامت اجتماعی و سلامت روانی " مشارکت دارد.

او با اشاره به تاثیرات آغاز فعالیت و بهره برداری از خوابگاه جدید دانشگاه که با حمایت صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت محقق خواهد شد، افزود: خرید، آماده سازی و اسکان ۱۲۰ دانشجوی شهرستانی در خوابگاه جدید دانشگاه، ضمن آنکه در پرورش آینده سازان این کشور در محیطی مناسب موثر است، به خانواده آنان آرامش خاطر می‌دهد.

حسن شاکری، معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در سخنان کوتاهی، از نگرش حمایت گر و همراهی ارزشمند معاون فرهنگی، دانشجویی وزارت بهداشت، مسئولان محترم صندوق رفاه دانشجویان این وزارت تشکر کرد و این همراهی را سبب دلگرمی هرچه بیشتر مسئولان دانشگاه‌ها در پیش‌برد اهداف فرهنگی و دانشجویی دانست.

مهرداد فرخی، معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز به بیان بخشی از برنامه‌های دانشگاه در ارتباط با مسایل رفاهی، فرهنگی و ورزشی دانشجویان پرداخت و خواستار حمایت و مشارکت صندوق رفاه دانشجویان در اجرای این برنامه‌ها شد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت تفاهم نامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی رئیس صندوق رفاه دانشجویان خوابگاه جدید خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۵۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند